Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 18 oktober 2017

Han Boer gekozen tot lijsttrekker D66 Berkelland

Tijdens de ledenvergadering van maandag 16 oktober jl. is Han Boer unaniem tot lijsttrekker van D66 Berkelland gekozen. Tevens is hij opnieuw beschikbaar als wethouders kandidaat.

Han Boer, 47 jaar, was naast zijn baan in het bedrijfsleven tot 2010 actief als raadslid voor D66 in Berkelland en daarvoor in de gemeente Neede. In 2010 is hij na de gemeenteraadsverkiezingen wethouder geworden.

Han Boer zelf kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen jaren. “Ondanks de naweeën van de economische crisis hebben we flinke stappen gezet met onze inwoners, ondernemers en  maatschappelijke organisaties. Berkelland staat er goed voor. “

De komende jaren wil Han Boer graag verder werken aan kansen voor iedereen. “Kansen op de woningmarkt, kansen op werk, kansen op meedoen in de maatschappij. En natuurlijk blijf ik werken aan kansen voor ieder mens om het beste uit zichzelf te halen in het onderwijs.”

Verder werken aan een Berkelland waar het goed wonen, werken en recreëren is.

D66 D’ran!