Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 11 juli 2018

Snelheidsremmers aan de Rapenburg en Borculoseweg

Inwoners van Neede stellen ons regelmatig vragen over nut, noodzaak en de bijdrage aan de verkeersveiligheid van de bij binnenkomst van de kom van Neede geplaatste “snelheidsremmer” aan de Rapenburg en Borculoseweg.  En eerlijk gezegd, wij vragen ons dit ook af.

Deze remmers zien er door hun constructie met hekken en kunststof blokken uit als een tijdelijke oplossing, maar zijn weken na voltooiing van de werkzaamheden nog steeds in gebruik. Het passeren leidt regelmatig tot gevaarlijke situaties, waarbij je de vraag kunt stellen of ze een bijdrage aan, of een gevaar voor de de verkeersveiligheid vormen.

De D66 fractie heeft dan ook hierover vragen gesteld aan het College van B & W.