Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 13 september 2018

Oost Gelre blijft tegen de trend in groeien…

In ons woonpamflet van een jaar geleden voorspelden we het al: https://berkelland.d66.nl/2017/10/02/d66-berkelland-woonpamflet/

Braafste jongetje in de Achterhoekse klas
Andere Achterhoekse gemeenten hebben net als Berkelland ook minder woningbouwmogelijkheden tot 2025. Deze gemeenten en ontwikkelaars werken vaak samen en projecten staan positief in de picture. In Berkelland is deze samenwerking onvoldoende aanwezig en projecten staan vaak in een negatief daglicht. D66 heeft het beeld dat andere gemeenten ver vóór 2025 hun toegestane aantallen al hebben gebouwd en uiteindelijk door politieke druk extra ruimte zullen krijgen. Berkelland zal dan achterop raken of op slot gaan.

En wat kunnen we vandaag lezen in de Tubantia:

Helaas lijkt het erop dat we gelijk krijgen….of het college van B&W moet ten halve keren.