Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 29 september 2018

Betekeniseconomie en rode loper

Donderdag 27 september vond de dag voor de Berkellandse ondernemer 2018 plaats. Het was een geslaagde dag waarop Kaj Morel de aanwezigen liet kennismaken met betekenisvol ondernemerschap. De locatie De Heikamp in Ruurlo paste prima bij het thema van de dag.

VVD wethouder Gerjan Teselink sprak nog over het rodeloperbeleid van de gemeente Berkelland.  Dinsdag 2 oktober is de commissie ruimte en hoopt D66 dat het college de rode loper uitlegt voor LG-Dance, zodat deze ondernemer een kans krijgt het voormalige HEMA pand in Borculo te verwerven. Het college van B&W zal dan haar eigen plannen om dit pand te slopen en parkeerplaatsen aan te leggen, voorlopig in moeten trekken.

D66 heeft hierover de afgelopen weken vragen gesteld en de antwoorden die we tot nu toe krijgen getuigen niet van een rode loper, maar meer van een koppige sloper.